O nama

RAINBOW PLAYING CENTER je najveća rođendaonica i igraonica za decu i odrasle i nalazi se u samom centru Novog Sada u zgradi LA SORELLA SHOPPING CENTRA( NORK ) u ulici Bulevar Mihajla Pupina broj 2 u okviru koga posluju: LA SORELLA butik sa raznovrsnom robom na preko 3000 m2 ( prizemlje, prvi i drugi sprat), azijski restoran NEW HONG KONG sa odličnom kuhinjom i prelepim pogledom ( četvrti sprat) i RAINBOW PLAYING CENTER ( treći sprat ).

RAINBOW PLAYING CENTER (zabavni centar duga) igraonica za decu i odrasle je veličine oko 1300 m2 u okviru koje postoje 4 rođendaonice od kojih je svaka kapaciteta do 30-toro dece . Igraonica se sastoji od velikog lavirinta na oko 300 m2, klackalica za najmlađe, karaoke aparata, najnovijih modernih igrica za decu i odrasle, flipera, stonog fudbala, bilijara, kafe kutka za roditelje (nepušački i pušački deo ), video nadzora ...

Igraonica-rođendaonica RAINBOW PLAYING CENTER radi svakog dana od 10:00 – 22:00 i nudi širok spektar zabave za decu i odrasle . Sat vremena igranja u igraonici za jedno dete je 150 dinara, a celodnevna karta sa mogućnošću više izlazaka i ulazaka je 300 dinara .